Sporto mokykloje surengta pirmoji Atvirų durų diena

Šių metų kovo 15 d. Vilniaus miesto sporto mokykla „Sostinės tauras“ pradėjo renginių seriją, skirtą supažindinti vaikus su sporto šakų įvairove.  Pirmąjį Atvirų durų dienos penktadienį vaikai buvo supažindinti su beisbolo ir badmintono sporto šakomis, užsiėmimus vedė profesionalūs mokyklos treneriai.

Beisbolo treniruotės metu mažieji sportininkai išbandė pagrindinius judesius ir metimus, mokėsi pažinti ir užimti bazes, įvairios technikos. Beisbolo treniruotę vedė „Sostinės tauras“ treneris Vermidas Neverauskas.

Badmintono treniruotėje vaikai atliko riešo apšilimo ir stiprinimo pratimus, mokėsi mušinėti raketėmis ir badmintono plunksnelėmis per tinklą. Badmintono užsiėmimą vedė „Sostinės tauras“ treneris Genadijus Plavinas.

Pirmieji aktyvius ir daug geros nuotaikos padovanojusius užsiėmimus išbandė Vilniaus Tuskulėnų gimnazijos trečiokai ir ketvirtokai. Atvirų durų dienas VMSM „Sostinės tauras“ yra suplanavusi organizuoti iki pat liepos mėnesio, dedikuodama sporto šakų grupėms po mėnesį: kovo mėnesio penktadieniais vyksta badmintono ir beisbolo užsiėmimai,  balandį– šaškių ir šachmatų, gegužę – tinklinio, žolės riedulio ir stalo teniso, o birželį – regbio ir rankinio užsiėmimai.

Į Atvirų durų dienas vaikų grupės priimamos su išankstine registracija.

Kitos naujienos

Šrifto Dydis
Kontrasto Nustatymai