Rankinio stovykla Klaipėdoje 2020 m. rugpjūčio 18-23 d.

 

Rankininkių sporto stovykla vyko 2020 m. rugpjūčio 18-23 dienomis Klaipėdoje. Stovyklos sportinį, organizacinį, kultūrinį bei auklėjamąjį darbą vykdė trenerė Gina Bidvienė. Sportininkės pasikartojo bei mokėsi  rankinio technikos elementų, kurie naudojami paplūdimio rankinyje.

Rugpjūčio 18-23 dienomis, Melnragės paplūdimyje vyko Klaipėdos paplūdimio rankinio festivalis. Vilniaus sporto mokyklos „Tauras“ merginos 19,20,21 dienomis dalyvavo paplūdimio rankinio varžybose VIESULO TAURĖ.

Merginos liko labai patenkintos stovykla ir varžybomis. Kelioms merginoms tai buvo pirma pažintis su paplūdimio rankiniu. Kartu tai buvo ir Klaipėdos miesto pažinimas bei naujų pažinčių užmezgimas su kitų miestų sportininkais.

Stovykloje ugdomos bendrosios bei dalykinės kompetencijos. Vaikai mokosi savarankiškumo bei atsakomybės, formuojasi bendravimo įgūdžiai. Pirmą kartą sportininkėms teko bendrauti  ir bendradarbiauti tokioje mažoje grupėje. Ir tai joms labai patiko. Jos mokėsi tarpusavio pagalbos bei sutarimo, o trenerė turėjo puikią galimybę geriau pažinti savo auklėtines. Manau, kad stovykla pavyko puikiai.

 

Kitos naujienos

Šrifto Dydis
Kontrasto Nustatymai