Vilniaus regiono jaunųjų rankininkų (gimusiu 2004 ir jaunesnių) mokomoji treniruote

Š.m. kovo 7 d. Molėtų KKSC salėje vyko Vilniaus regiono jaunųjų rankininkų (gimusiu 2004 ir jaunesnių) mokomoji treniruote, kurios tikslas buvo išsiaiškinti geriausius šio amžiaus rankininkus, kurie dalyvaus tolesnėse atrankose į Lietuvos jaunučių rankinio rinktinę. Dalyvavo 27 sportininkai iš Vilniaus, Molėtų, Eišiškių ir Šalčininkų komandų.

Treniruotės metu pravesta technikos ir fizinių savybių testai, buvo suorganizuotas rankinio turnyras kurio metu atrinkti 18 sportininkų, kurie dalyvaus keturių regionų komandų rankinio varžybose balandžio mėnesį Alytuje, kurio metu bus suformuota Lietuvos jaunučiu rankinio rinktinė, kuri dalyvaus tarptautiniame rankinio turnyre Baltarusijoje.

Vilniaus SM „Tauras“ atstovavo šie sportininkai: Šarūnas Avdėjenkovas, Raimondas Mačiulis, Mikas Tamošaitis, Domantas Milius, Deimis Nalivaika , Adomas Labutis ir vartininkas Eivydas Bagdonavičius. Mūsų SM „Tauras“ sportininkai sėkmingai pasirodė ir šeši  pateko į tolimesnį etapą balandžio mėnesį Alytuje. Su SM „Tauras“ auklėtiniais, mokomojoje treniruotėje dalyvavo ir mūsų mokyklos treneris Gintaras Paškevičius.

Kitos naujienos

Šrifto Dydis
Kontrasto Nustatymai